BœUf Bourguignon à Ma FaçOn

Bœuf bourguignon à ma façon

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Bœuf bourguignon à ma façon. One of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Bœuf bourguignon à ma façon is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes delicious. Bœuf bourguignon à ma façon is something which I've loved my whole life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Bœuf bourguignon à ma façon, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bœuf bourguignon à ma façon delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Bœuf bourguignon à ma façon is Pour 6 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

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Just in addition, the time it takes to cook Bœuf bourguignon à ma façon estimated approx 3 heures.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Bœuf bourguignon à ma façon using 14 ingredients and 17 steps. Here is how you can achieve that.

#recettestraditionnelles

#recettesdefetes
Une cuisson très longue mais un résultat divin 😋😍recette faite à quatre mains avec simca

Ingredients and spices that need to be Take to make Bœuf bourguignon à ma façon:

  1. 500 g gîte (bœuf)
  2. 500 g paleron (bœuf)
  3. 500 g macreuse (bœuf)
  4. 60 g beurre demi sel
  5. 3 carottes
  6. 60 g farine
  7. 50 cl bouillon de bœuf (fait maison recette sur mon profil)
  8. 1 bouquet garni (thym et laurier du jardin)
  9. Poivre
  10. 200 g poitrine de porc fumée
  11. 2 gousses d ail
  12. 50 cl vin rouge de Bourgogne
  13. 300 g champignons de Paris
  14. 8 oignons blancs

Instructions to make to make Bœuf bourguignon à ma façon

  1. Couper la poitrine de porc en lardons
  2. Laver les oignons ôter la première peau garder le vert pour un autre usage
  3. Faire fondre le beurre dans une cocotte en fonte ajouter les lardons et les oignons faire revenir en remuant constamment faire colorer
  4. Couper le bœuf en morceaux
  5. Ôter les lardons et oignons de la cocotte réserver
  6. Mettre le bœuf dans la cocotte faire revenir à feu vif pour dorer la viande sur toutes les faces
  7. Éplucher les carottes les couper en rondelles
  8. Ajouter les carottes dans la cocotte bien mélanger
  9. Saupoudrer de farine et faire roussir en mélangeant constamment
  10. Ajouter le bouillon bien gratter les sucs
  11. Remettre les lardons et oignons dans la cocotte mélanger
  12. Ajouter le vin de Bourgogne poivrer
  13. Éplucher l ail le presser l ajouter ajouter le bouquet garni et porter à ébullition couvrir baisser à feu doux et laisser mijoter 3 heures en maintenant une petite ébullition
  14. Émincer les champignons
  15. Ajouter les champignons poursuivre la cuisson à couvert pendant 30 minutes à feu doux
  16. Ôter le bouquet garni mélanger
  17. C est prêt ! Bon appétit 😋 et bonnes fêtes de fin d’année 🥳à servir avec des spaghettis

As your experience as well as confidence grows, you will find that you have much more natural control over your diet and adapt your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you want to offer a recipe that uses less or even more components or is a little essentially spicy, you can make basic adjustments to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes on schedule. As for fundamental food preparation abilities for beginners you do not need to learn them yet only if you master some easy cooking techniques.

This isn't a total guide to fast and also simple lunch dishes yet its good something to chew on. Ideally this will get your creative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Any-night-of-the-week Bœuf bourguignon à ma façon. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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Recipe

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